Едрење

 

 

Во Република Македонија едрењето е достапно на Охридското и Преспанското Езеро. Едрењето како рекреативна активност и релаксирачки воден спорт е многу популарно во Македонија. Локалните едриличарски клубови ќе го направат вашето едриличарско патување незаборавно. Обожавателите на овој спорт наголемо се забавуваат со едрење по македонските езера, уживајќи истовремено и во спортот и во природата.

 

 

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.