Пристигни со автобус

 

Јавен транспорт

 

Постојат две главни автобуски станици во Скопје, новата меѓуградска автобуска станица (Нова автобуска станица) и Автобуска станица Кале. Градските и приградските автобуси имаат повеќе различни станици низ градот.

 

Меѓународни автобуски линии

 

Address:

Никола Карев бр. 20, Скопје

Phone: +389 2 313 2466
Website: www.sas.com.mk

 

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.