Пристигни со автомобил

 

Со автомобил

Меѓународниот автопат Е-75 се протега од север кон југ, од Србија до Грција, разделувајќи ја Македонија на два дела. Ова е најчесто користен пат од туристите кои поминуваат низ Република Македонија. Исто така, постојат добри патишта кои ја поврзуваат земјата со Бугарија на исток и со Албанија на запад.

 

 
 
 
 

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.