Номадскиот живот во Северна Македонија

 

Номадскиот живот во Северна Македонија

Дигиталните номади се луѓе со дигитални вештини чија работа не е ограничена на физички простор. Повеќето од нив се гладни за авантури, сакаат да откриваат нови места и култури и сакаат да патуваат. Северна Македонија има многу потенцијал да биде следната голема дестинација за дигиталните номади.

Дизајнирана да привлекува работници од далечина, македонската програма за дигитални номадски визи им овозможува на дигиталните номади подолго да останат во земјата. Сепак, додека чекате одобрување за виза за Македонски Дигитален Номад, можете да добиете и други видови визи. Процесот на аплицирање за виза е директен и таксите за виза се разумни. Ве молиме проверете ги барањата и документите за секоја виза за да одредите која виза се однесува на вас.

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.