Shoping


Trgovački centri i tržišta

Iskustvo kupovanja u Makedoniji je raznovrsno. Od suvremenih trgovačkih centara s vrhunskim markama do tržišta za tradicionalne proizvode.

Skoplje

Stara Čaršija

Jedno od najvećih tržišta na Balkanu je stara skopja čaršija. Iako je evoluirala i promijenila tijekom stoljeća, zadržala je izvornu namjenu za korištenje trgovačkog centra. Stari bazar je uvijek bio mjesto za kupovinu i kontakt područje kršćanskog i muslimanskog stanovništva jer su živjeli u odvojenim dijelovima grada. Objekti su bili neformalno podijeljeni među kršćanima i muslimanima. Trgovine su bile iste veličine, bilo u vlasništvu muslimana ili kršćana. Svaka je ulica bila domaćin raznih zanata, a izgled trgovina bio je više ili manje ujednačen. Stalci su bili s drvenim policama koje su padale sve dok se trgovina nije otvorila i roba je bila izložena. Stari trg bio je okružen tržnicama. Na suprotnim su stranama bazara postavljena razna tržišta. U starom Skopskom bazaru nalazile su se druge građevine, poput amam (turske kupke), gostionice (hoteli), džamije i nekoliko crkava. Vanjski su zidovi obično bili okruženi trgovinama, tako da je soba ostala neiskorištena.


KUPOVINA

Bit Pazar, zeleni trg i Bunjakovec

Najveće zeleno tržište u Skoplju. Počinje kada bazar završi i stoji na istom mjestu stotinama godina. Šetnja tržištem može biti zabavna, ovdje možete kupiti jeftino voće, povrće, salate, sir, začine i cvijeće. Još jedno dobro tržište za posjet je zeleno tržište (zeleno tržište) u blizini zgrade parlamenta, kao i trg Bunjakovec u katedrali.


KUPOVINA

Skopski Siti Mol (Skopje City Mall)

Najveći trgovački centar u Skopju. Ovdje možete pronaći sve međunarodne marke. U trgovačkom centru postoji nekoliko kino dvorana, kao i razne mogućnosti koje nude zabavu za sve uzraste.


KUPOVINA

Trgovački centar Ramstore

Ramstor je trgovački centar izgrađen i organiziran u američkom stilu, s prekrasnim trgovinama, restoranima, kafićima i kinima.


KUPOVINA

GTC - gradski trgovački centar

Najveći trgovački centar u gradu. Zgrada je sagrađena 1978. godine, prema projektu arhitekta Živka Popovskog. Ima kafiće, restorane, pubove, banke, trgovine, pa čak i kuglanu, a za razliku od ostalih trgovačkih centara, imate poseban stil i strukturu koja olakšava frekfrenciju i prozračivanje.


KUPOVINA

Super Vero centar

Još jedan kupovni- trgovački centar, nedavno izgrađen je i dio VERO grupacije. Ima veliki supermarket, nekoliko restorana i kafića, te trgovine velikih dječjih igračaka.


KUPOVINA

TC "Biser"

To je trgovački centar s bogatim kafićima, barovima i trgovinama. Nalazi se u općini Skoplje Aerodrom. Mnogi mladi iz grada dolaze ovdje provesti svoje slobodno vrijeme zbog brojnih kafića i malih restorana.


KUPOVINA

Capitol Mall

Kompleks pruža osjećaj standarda življenja, čineći ga atraktivnim i urbanim, s raznim robnim markama, supermarketom i fast food restoranom, dječjim centrom, fitness klubom s rezervacijom i besplatnim parkiralištem i mnogim drugim uslugama. S pažljivo osmišljenim arhitektonskim detaljima i racionalnim rješenjima, Capitol Mall & Residence je stvoren s jednom idejom na umu: da bude oaza udobnog življenja za ljude - zaposlene aktivne ljude koji cijene kvalitetu okoliša za sebe i svoju djecu.


KUPOVINA

Tetovo

U Tetovu je najpoznatiji trgovački centar - Palma Mall. U njemu, kao i u drugim centrima, postoji i drugi sadržaj koji će zadovoljiti interese svih posjetitelja.


KUPOVINA

Bitola

Bitolaje poznata po svom Širokom Sokaku i širokom rasponu trgovina koje prodaju od tradicionalnih do suvremenih ormara, nakita i pribora.


KUPOVINA

Ohrid

Bazaar u Ohridu ima stoljetnu tradiciju. Uz tradicionalni Ohridski biser, koji je značajka grada, izvrstan je izbor za kupovinu, koji ispunjava sve zahtjeve.


KUPOVINA

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.