Brdski biciklizam


Brdski biciklizam

Brdski biciklizam postaje sve popularniji sport u Republici Makedoniji, gdje doslovno postoje tisuće off - road terena. Svaki planinski klub unajmljuje bicikle i organizira regionalne ture za brdski biciklizam i male lokalne ture. Kao klubovi promiću razvoj biciklističkih staza u cijeloj Makedoniji, kao i lokalnog održivog turizma za povijesne i prirodne atrakcije.


BRDSKI BICIKLIZAM

Osobitosti Makedonije

Dnevne nagrade za vaš trud su lijepe znamenitosti koje vam zaustavljaju dah i ostaju vizualni podsjetnik uzvišene ljepote Makedonije, planinskih sela sa šarmantnom arhitekturom očuvane iz prošlosti, obilje flore i faune endemske na ovim prekrasnim planinama Balkana i svježe kao rosa i čiste kao kristal, glacijalna jezera koja slijepe um.

Biciklistička kultura za brdski biciklizam

Biciklizam u Makedoniji se povećava posljednjih godina. Biciklističke rute izvode se izvan gradskih područja, a interes za brdski bicikl je sve veći. Neke biciklističke staze u planinama dulje su od 30 km.


BRDSKI BICIKLIZAM

Biciklizam na Galičici

Galičicaje prekrasno mjesto za brdski biciklizam. Ruta ispunjava kriterije vozača koji su poduzeli prve korake i iskusnije vozače. Vožnja na ovom putu nudi sudionicima nezaboravan pogled na Ohridsko jezero od Ohida do Krsteca, faze 1-3, pogled koji ostaje zauvijek u sjećanju. Ostatak staze prolazi kroz planinski plato prekriven livadama. Mnoštvo raznovrsne flore i zanimljivi reljefni oblici doprinose užitku u vožnji.


BRDSKI BICIKLIZAM

Brdski biciklizam u Mavrovo

Jedna od najljepših brdskih biciklističkih staza nalazi se u во Nacionalnom parku Mavrovo. Kao što sugerira ime, put nudi odlično biviklističko iskustvo, uživanje u prekrasnom krajoliku i krajolike u parku. Polazna točka je iznad sela Leunovo u blizini područja i izvora, koji službeno završava ovu kružnu stazu. Međutim, s obzirom na činjenicu da ima park razvijenu mrežu staze za brdski biciklizam, početak i kraj turneje može se podesiti prema željama i informacijama iz karte.

Većina trase prolazi uzduž jakog i širokokog makadamskog puta prema naselju na području Leunovo do Batkovica područja i područja Carevec u Mavrovo, koji se nalazi u šumi, a ostalo na području pašnjaka dominira prekrasnim krajolikom i pogledom. Dio rute podudara se s lokalnim asfaltnim putevima. Smjer linije je jednostavna i postoji mnogo znakova i prometnih smjernica koji jasno ukazuju na rutu. Četiri do pet mjesta duž linije su pitke vode. Ugostiteljskih objektata ima samo uz jezero Mavrovo. Tehničke utege su umjerene.BRDSKI BICIKLIZAM

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.