Кану


Каякинг в Македония

Каякинг като спорт е много популярен в Македония, особено на каньона Матка и на Охридско и Преспанско езеро. Езерата предлагат отлични места за регата на каяк. Мавровско и Дебърско езеро без изключение са идеални за самостоятелни каякинг удоволствия и преживявания.

Македония ви призовава всички в каяк!

Федерацията по каяк на Македония участва и организира редица национални и международни състезания в каякинг. Едно от най-значимите спортни събития за слалом в Македония, което се провежда е Международният Илинденски каяк слалом (ИКАС) в спортно-възстановителен център Матка, за първи път организиран през далечната 1969 година. Каяк - спускането по поречието на река Вардар привлича много европейски и световни любители на тази спортно - развлекателна дисциплина.


КАЯКИНГ

Приключенско каяк удоволствие по каньона Матка

Каякингът е идеален спорт за летните дни, забавен и полезен за здраве и развлечение. Кякингът е спортно - развлекателна дисциплина, която изисква ангажираност и постоянство. Това е чудесен спорт за тези, които искат забавление, вода и адреналин. Покривайки площ от около 5000 хектара, Матка е една от най-добрите дестинации на открито в Македония, която позволява незабравим опит с каяк по бързите места на река Треска. Дестинация при която може да посетите пещерата Врело, която се намира в каньона Матка и да опознаете естествената красота, която предлага каньонът и езерото Козяк.


КАЯКИНГ

Водно каяк приключение по Преспанското езерото

Преспанско езеро е биосферен резерват на ЮНЕСКО, който се простира на територията на три държави - Македония, Албания и Гърция. Каякинг с професионален инструктор от село Стене до селото Конско и наслаждаване на Преспанското езеро и националните паркове Пелистер и Галичица. Попътно посещение на действащия манастир Св. Илия и запознаване с традициите и правилата на православния монашески живот. Дегустация на част от най-вкусните македонски специалитети - Гьомлезе и Преспански шаран. Детайли за цялата каяк обиколка по Преспанско езеро може да намерите на Touring Macedonia


КАЯКИНГ

За всички авантюристи каякинг около Охридското езеро

Природни красоти и приказни пейзажи, които ще ви оставят без дъх с всяко гребане с каяк по Охридско езеро.

Kayak Adventures Macedonia предлага несравнимо преживяване с каяк.Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.