Arritja me autobus

 

Transporti publik

 

Ka dy stacione kryesore të autobusëve në Shkup, Stacioni i ri i Autobusëve ndërqytetor (Nova Avtobuska Stanica) dhe Stacioni i Autobusëve Kale. Brenda qytetit dhe autobusët periferikë kanë ndalesa të ndryshme në të gjithë qytetin.

 

Linjat e autobusëve ndërkombëtar

 

Address: Nikola Karev No.20, Skopje
Phone: +389 2 313 2466
Website: www.sas.com.mk

 

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.