Kamping

 

 

Nëse jeni duke kërkuar destinacion ku mund të shkoni me një karvan, moto - karavan, tendë ose rimorkio çadër dhe në qoftë se ju besoni në ndjenjën e vërtetë të qenit në kontakt të drejtpërdrejtë me natyrën dhe efektin e saj të lë pa frymë, Republika e Maqedonisë është vend për të cilin duhet ta vizitoni.
 
Kjo oazë në Evropën juglindore ofron objekte të jashtme, për të gjitha llojet e kampeve e cila është plotësuar me mundësi të mira tregtare.

 

Më së shumti faqet e kampeve janë të vendosura rreth liqeneve, dhe më të famshmet janë:

 
Rreth liqenin e Ohrit:
 
AC AS - me një sipërfaqe prej 94819m2 dhe
 
AC Livadiste - me një sipërfaqe prej 55Ha, në afërsi të qytetit të Strugës;
 
AC Ljubanista- 90.000m2 në afërsi të qytetit të Ohrit,
 
dhe rreth liqenit të Prespës:
 
AC Evropa-Otesevë me një sipërfaqe prej 42.000m2 dhe
 
AC Krani me një sipërfaqe prej 50Ha

 

 

AC "AS", Strugë Liqeni i Ohrit

 

4 km nga Struga, 12km nga Ohri
 
Zona: 94.819m2, 650 ngastra: komplote 200 sezonale, 318 komplote për trailer kampe, 100 komplote për makina kampe, 15 vende parkimi, 115 rimorkio kampe me qira.
 
Adresa: AC "AS", Ezerski Lozja BB, Struga, Macedonia
 

Phone:00 389 46 785 800

Fax:00 389 46 780 460

E-mail:[email protected]

Web:www.drim.com.mk

Sezoni:  prej 01.05 deri 01.10

 

 

AC "Livadiste", Strugë, Liqeni i Ohrit

 

7 km nga kufiri shqiptar dhe 10 km nga qyteti i Strugës
Sipërfaqja: 55 Ha
800 kampe rimorkio, 400 komplote për trailers kampe, 150 vende parkimi, 50 parcela për qira
Adresa: AC "Livadiste", Struga, Macedonia
 

Phone:00 389 46 785 000

00 389 70 362 177

00 389 70 525 990

E-mail:livadista@[email protected]

Sezoni: prej 01.01 deri 31.12

 

 

AC "Ljubanista", Liqeni i Ohrit

 

Sipërfaqja: 90 000m2
Kapaciteti: 2500 campers
Adresa: AC "Ljubanista", Fshati Ljubanista, Ohër, Maqedoni

Phone:00 389 46 283 011

00 389 46 283 240

E-mail:[email protected]

Web:www.hoteldesaret.com.mk

Sezoni:  prej 01.07 deri 31.08

 

 

AC "Evropa" Otesevë

 

18 km nga Resnja, 32km nga Ohri
 
Sipërfaqja: 42.000m2
 
250 komplote për trailers kampe dhe tenda, 15 vila-bungalo, terrene sportive.
 
Adresa: AC "Evropa", Turisticka naselba Otesevë, Resen, Macedonia

Phone:00 389 47 529 652

E-mail:[email protected]

Sezoni; prej 15.04 deri ne fund të dhjetorit

 

 

AC "Krani", Liqeni i Prespës

 

23 km nga Resnjë
Zona: 50Ha, 42 vila, 32 bungalot, 296 shtretër
Adresa: AC "Krani", Resnjë, Maqedoni

Phone:00 389 47 483 708

00 389 47 483 010

Sezoni: prej 01.05 deri 31.09

 

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.