Kalërimi

 

Kalërimi

Një ekspeditë kalërimi është një udhëtim mbi kalë, e cila mund të sjellë vështirësi pak, por do të shpërblejë me përvojë për të mbajtur mend dhe pamje të cilat nuk do të kishit mundur ndryshe për ti parë. Exploro malet e Maqedonisë mbi kalë!
Destinacioni më i popullarizuar për hipur në kalë në Maqedoni janë: Mavrovë dhe Vodno.

 

 

Duke Eksploruar Parkun Kombëtar Mavrovë në kalë

Pushime në kalë ofron një përvojë të dorës së parë pasuritë e Parkut Kombëtar të Mavrovës. Kjo është një mënyrë e veçantë për të zbuluar fshatrat e bukur larg nga rrëmuja e jetës urbane. Ju do të vizitoni vende me pamje të bukur, malet e Perëndisë, lumenjtë kristal të qartë dhe ujëvarat, të qeta dhe malore të gjelbra. Strehimi në fshatra të vjetra dhe shija e produkteve ishqimore vendase të ofruara prej lokalëve të gëzojn pa masë, nganjëherë nga zjarri, ose nganjëherë thjesht në natyrë, i ulur në një shkëmb në mes të një kullotë, duke marrë kënaqësi në shkëlqimet e jetës dhe natyrës.

Eksploroni Mali Vodno (zona e Shkupit)

Pamje mahnitëse panoramike nga Mali Vodno në qytetin e Shkupit, udhëtim nëpër livadhe dhe pyje të pacenuar. Aftësitë e ndryshme të kalorësve janë shumë të mirëpritura. Në turne ofrohet edhe kalërimi me stil perëndimor, gjithashtu ngasin kuaj edhe në zonat malore të Ballkanit, të vegjël por të guximshëm dhe të pagabueshëm në terren të pjerrët. Në këto vise duhet të keni kujdes pak më shumë me veshje të përshtatshme për udhëtim dhe të siguroheni të jeni mjaft të aftë për udhëtim.

 

 

Shtigjet më të mira për kalërim në Maqedonia

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.