Aktivitete në Ajër

Paragliding në Maqedoni

 

Maqedonia është një nga vendet më tërheqëse për paragliding në Botë. Vend i paprishur, ushqim për të kujtuar dhe strehim të këndshëm për pilotët. Shumë më lirë se çdo vend tjetër evropian. Male të jashtzakonshme me shumë zgjedhje me 2500m dhe fusha të mëdha rreth e rrotull, me rrugë të rregullt deri në çdo cep të Maqedonië,.

 

 

 

 

 

Parashikimi i motit për Paragliding në Krushevë

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.