Kokino është e 4 në listën e observatorëve më të vjetra megalitike në botë?

Kokino

 

Sipas NASA-s, Kokino është e 4 në listën e observatorëve më të vjetra megalitike në të gjithë botën, menjëherë pas Ebu Simbel Egjipt, Stonehenge Britania e Madhe, Angkor Wat Kamboxhia. Më pak i njohur është Guri Cocev afër Kokino 4 milion vjet të vjetra dhe më bashkëkohor se Kokino.

 

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.