Festivali Basker

 

Festivali Basker

Festivali ndërkombëtar rrugor Baskerfest dallohet nga ngjarjet spektakulare nën qiellin e hapur. Ky festival audio-vizual i jep një imaxh të veçantë Shkupit, ku energjia krijuese e pjesëtarëve të rinj i jep përvojë të ndryshme publikut.

Artistët rrugor, vallëzimet akrobatike, muzika live, shfaqjet e ndryshme, pantomimat, vallëtarët, ekspozitat e artit, pazari i mjeteve artizanale dhe punëtorive paraqet një rast të shkëlqyer për argëtim dhe për promovim të talenteve.

 

 

Bashkë me Basketfestin mbahen kënde për fëmijë dhe shfaqje me kukulla për më të rinjtë, plot risi dhe krijimtari, ndërsa publiku është i mirëpritur t’i bashkohet xhonglerave dhe magjistarëve. Ky është festivali i parë ndërkombëtar dhe multikulturor që mbahet në rrugë në Maqedoni, ndërsa në të ardhmen e afërt plani është të zgjerohet edhe jashtë kufijve të Shkupit.

Megjithatë, nëse gjendeni në qytetin kryesor dhe keni mundësi të merrni pjesë në këtë argëtim, atëherë jepini mbështetje talenteve të shumta dhe të fshehura – ato ju presin. Ndërsa argëtimi është i garantuar.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.