Guhakë

 

Guhakë

Ky është përfaqësues më i madh i familjes së pëllumbëve në Evropë, në Maqedoni ndodhet në numër të madh dhe lejohet të gjuhet në periudhën nga fillimi i gushtit deri në fund të marsit. Zakonisht gjendet në pyjet e larta, ku edhe krijon fole. Mund të gjendet në Berovë, në Malin e Sharit, në zonën e Krushevës dhe në shumë vende të tjera të ngjashme në Maqedoni.

Duke pasur parasysh se shumica e ushqimit të saj përbëhet nga perimet, gjethet e karafilave dhe bimët bishtajore, ushqehet në fusha të hapura ose kopshte dhe livadhe dhe shpesh është e pranishme në zonat rurale. Kështu që, deri sa kërkoni pëllumbat, do t’ju ofrohet një mundësi e veçantë të zbuloni bukuritë shumëngjyrëshe të fshatrave Maqedonase. Mos e humbisni këtë mundësi.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.