Дивља свиња

Дивља свиња је трофејни понос Македоније. Она поседује вековни ДНК и има непромењени генетски састав, за разлику од неких других подврста и полупитомих јединки какве се срећу по другим ловиштима Европе. Трофејна вредност коже и зуба очњака македонске дивље свиње је искључива и пособено цењена. Дивља свиња живи у чопорима, углавно око влажних шума, а најчешће се задржава по обронцима шума где постоје водотоци – због тога може да се сретне у свим ловиштима у Македонији, осим у низијским и онима где нема шума.

 

<img 4px="" auto;="" display:="" block;"="" title="wild boar" data-cke-saved-src="/img/sus-scrofa_a-mauxion.jpg" src="/img/sus-scrofa_a-mauxion.jpg" alt="wild boar" height="333" width="500">

 

Велика бројност дивљих свиња у Македонији је резултат пре свега великог броја младих у леглима, као и малог броја природних непријатеља. Дивља свиња трчи врло брзо и успешно се провлачи кроз шипражје, такође је и добар пливач, па је због тога ловцима одлично познато колико је тешко да се улови. Дођите да се сукобите с изазовом; ловна сезона траје у току три последња месеца у години.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.