Валута

 

МКД – македонски денар

 

Македонскиот денар е валута на Македонија. Нашите рангирања на курсни листи покажуваат дека најпопуларниот курс на денарот е МКД за УСД. Девизната шифра на денарот е МКД, а симболот на валутата е ден. Во продолжение ќе ги најдете стапките на менувачкиот курс на македонскиот денар и конвертор на валути.

 

 

Најнова курсна листа   кликни овде

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.