Прошетка низ вечниот град

 

Прошетка низ вечниот град

Mакедонија – неоткриен бисер во срцето на Балканскиот полуостров, крстосница на различни култури од Истокот и Западот, попатна станица на некогашниот важен римски пат Виа Егнација. Оваа земја е неизбежна дестинација на секој турист кој е љубопитен да ја истражи мешавината на многувековна историја и природни убавини.

Главниот град Скопје, скриен во венец од неколку околни планини, со неговата енергија и шарм на модерна метропола нема да остави никому простор за рамнодушност. Скопје е магија во сите вкусови, бои и мириси. Врвулици, метеж, трендови, брзање во епицентарот на збиднувањата.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.