Яхане на коне

Експедицията с яхане, е пътешествие на кон, което вероятно ще включи и по някоя трудност, но на края, ще бъдете възнаградени с опит, който ще се помни и гледка, която иначе, не бихте имали възможността да видите.Проучете ги македонските планини на кон!

 

Наь-известните дестинации за яхане са: Маврово и Водно.

 

Проучване на Националният парк Маврово на кон.

 

Почивката на коне, предлага оргинален опит на богатството на Националният парк “Маврово”. Особенно такава почивка е отличен начин да се открие прекрасната, природна част, далеко от шумния благоустройствен живот. Ще посетите места с вълшебни гледки, мощни планини, кристално бистри реки и водопади, гладки и просторни зелени поляни. Настаняване в стари села, наслаждаване от вкусовете на домашните хранителни продукти, предложени в местните мандри, понякога и седене покрай огън, или едноставно пребиваване в природата, сядането на камък по средата на някое пасище, наслаждаване в блясъка на живота и на природата.

 

Проучете планината Водно (Скопски район)

Наслаждавайте се на очарователния панорамен изглед на Скопие от планината Водно, яхайте през ливадите и недопряните гори. Добре дошли са същевременно онези с основни знания за яхане, както и ония, които не са яхали до сега. На яхането е предложен западният стил, ще яхате с балкански планински коне, малки и жилави, но сигурни на стрЪмни терени. По време  на яхането, трябва да обЪрнете по - голямо внимание и да подготвите съответстващо облекло за пътуване и да бъдете сигурни, че сте в добра кондиция, за да издържите пътуването.

 

Най - добри пътеки за яхане в Македония 

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.