велосипедни тури

 

 

Превърнете Вашата следваща европейска почивка, в приключение на Балканите! Изминете 9 дни с велосипед през македонските места, преминавайки почти 150 мили; нощувайте в древни манастири; почувствайте легендарното гостоприемство в малките македонски села, и се наслаждавайте на фасцинантните кулинарни способности; посетете прочутото Охридско Езеро (балканската перла); и направете всичко това на достъпни цени! Вашето велосипедно турне през Македония, Ви очаква!

 

Целта ни е, да превърнем Вашата велосипедна почивка в Република Македония, в нещо незабравимо. Организираните велосипедни турнеи, предлагат единствен начин да се свържете с природата и да проучвате местната култура, фолклор, народ и обичаи. С други думи, всичко, което тази страна може да предложи за Вашо удовлетворение.

 

 

Република Македония е единственно и вълшебно място, което едва ли  някой не го е посетил. Свежото лице на страната и онези непосетени села от туристи, усилено привличат пътниците, които вече са посетили много други места. Ще продължим да  охрабряваме приятелите и придружаващите се на велосипед, да участват на велоссипедните пътувания, и самостоятелно да пътуват през Македония.

 

 

Best Cycling trails in Macedonia

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.