Monedha

 

MKD - Denari Maqedonisë

 

Denari Maqedonisë është monedhë e Maqedonisë. Renditjet tona të monedhës tregojnë se Denari është kursi më i popullarizuar në këmbimin për normën USD.Kodi i moedhes për denarin është denarë, dhe simboli i monedhës është ден. Më poshtë, ju do të gjeni normat e denarit maqedonas dhe konvertimet.

 

Latest exchange rate click here

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.