Festa e birrës në Prilep

 

Festa e birrës në Prilep

Dashamirësit e birrës së freskët, skarës së përgatitur në mënyrë të shijshme dhe muzikës zbavitëse çdo vit me padurim presin verën për të kaluar fundjavën në qendrën e qytetit të Prilepit, ku organizohet Festa e Birrës.

Ky festival dedikuar birrës për herë të parë u mbajt në vitin 2002, dhe tradita vazhdon, ndërsa numri i vizitorëve ritet gjithnjë e më shumë.

 

 

Zgjedhja e madhe e birrës, atmosfera e gëzueshme dhe mijëra vizitorë me shpirt miqësor bëjnë që ky festival të jetë më i vizituari i këtij tipi. Në këtë manifestim kanë marrë pjesë dhe disa nga yjet më të njohura në rajon, dhe në shtande mund të gjenden shumë prodhues të birës dhe hotelierë lokal.

Për këtë arsye Prilepi dhe Festa e Birrës janë magnet për dashamirësit e argëtimit nga Maqedonia dhe nga vendet fqinjë. Pse të mos i bashkoheni dhe ju?

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.