Ujëvara e Koleshinit

 

Ujëvara e Koleshinit

Mali Belasica fsheh shumë bukuri që pret të vizitohet. Midis tyre gjenden ujëvarat e Koleshinit dhe Smollarit. E vendosur në brendësi të malit Belasica, afër fshatit Koleshino, në rrjedhën e poshtme të lumit Baba gjendet një nga ujëvarat më të mëdha në Maqedoni – Ujëvara e Koleshinit.

Ajo është tektonike e formuar midis gurëve të granitit. Lartësia është 15 metra, ndërsa gjerësia 6 metra. Ujëvara është mbivendosur midis pyllit të panjeve dhe shkëmbinjve.  Rreth 100 metra larg tij ndodhen edhe disa ujëvara më të vogla.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.