SPA qendra Negorski

 

SPA qendra Negorski

Negorski Spa gjendet në afërsi të qytetit të Gjevgjelisë, rrugën rajonale Selanik-Shkup. Është në këmbët e malit Kozhuf, në 50 metra mbi nivelin e detit, tre kilometra nga Gjevgjelia dhe gjashtë kilometra larg kufirit me Greqinë. Rreth spa qendrës ka tre burime natyrore me rezerva të mëdha të ujë të nxehtë nëntokësor.Rreth objektit janë ndërtuar burimet termike-minerale të cilat janë të vendosura në anën e djathtë të lumit Vardar, në këmbët e malit Kozhuf, në mes të fshatrave Mërzenci dhe Negorci, në 60 metra mbi nivelin e detit. Në rajonin e spa qendrës, ka dy spa qendra me ujë të nxehtë, me temperaturë prej 40 gradë celsius dhe 38 gradë.

Kjo është spa qendra e vetme në vend që ka baltë termike, e vendosur në rreth 500 metra në jug të burimeve termike. Është si rërë, pothuajse e zezë me grimca të imëta-errëta me origjinë bimore, me temperaturë midis 34 dhe 36 gradë, që e bën atë shumë të mirë për terapi me emrin peloida. Prania e këtij termo-mineral NEGORSKI SHAPS baltë në Maqedoni krijon kushte për zgjerimin e mundësive terapeutike në Negorski Spas, për të cilën një projekt është duke u përgatitur. Këto ujëra termominerale kanë temperaturë të lartë, të cilët janë të ndryshme në burime  të ndryshme, dhe është në mes 36 gradë në banjë të ftohtë dhe 43 gradë të nxehtë.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.