Banja Banjishte

 

Banja Banjishte

Dy banjat kanë lokacion shumë të mirë hapësinor dhe disponojnë me kapacitete të vendosjes. Banja Banjishte gjendet rrëzë Kërçinit në veriperëndim të Dibrës. Burimet janë me kapacitet prej 100 litra ujë në sekondë dhe me temperaturë të ujit prej 38-48C. Uji ka karakteristikat e njëjta si edhe në banjën Kosovrast.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.