Shpella Vrello

 

Shpella Vrello

Shpella nëtokësore Vrelo, në brendësinë e së cilës gjenden dy liqene dhe është e pasur me stalaktite. Dominon stalaktiti i madh në formën e koneve, i cili grumbullohet 2700 vjet. Me 212 metra thellësi, tani Vrelo është shpella më e thellë nënujore në Ballkan, dhe e dyta në Evropë. Thellësia akoma nuk është plotësisht e zbuluar dhe është subjekt i hulumtimeve të mëtejshme.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.