Liqeni Kozjak

 

Liqeni Kozjak

Në mjedisin e Jasenit, në lumin Treska zgjatet edhe liqeni artificial Kozjak, i cili është i pasur me peshq dhe dallohet nga zonat natyrore të përsosura për relaksim. Në hapësirën e Jasenit, në lumin e Treskës shtrihet liqen artificial Kozjak, e cila rrethinë është e pasur me peshk dhe fusha të dalluar të bukura natyrore të përkryera për relaksim.

 

 

Nëse keni fatin dhe jini të kujdesshëm, ju mund të hasni sorkadhe dhe dre. Lumi Oça, i cili derdhet në liqenin Kozjak, shërben si vend për të ushqyer shuamë kafshë të egra. Mos haroni të takoni vendin Urnat Kamen, nga i cili hapet një horizont të mrekullueshëm. Rruga malore që shkon deri në këtë vend është shpallur si një nga më tët mirat në Maqedoni.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.