Krapi

 

Krapi

Krapi jeton në ujëra më të ngrohtë, më të ngadalshëm në rrjedhë ose në ujëra jo të rrjedhshëm, kryesisht në rrjedhat e poshtme të lumenjve, jeton edhe në liqene. Krapi ha gjithçka, ushqmin e mbledh duke gërryer në fund. Peshkatarët me përvojë e dinë se peshkimi i krapit nuk është as pak i lehtë, sepse duhet të tregojnë shumë mençuri. Krapi është peshk i shpeshtë në Maqedoni. Mund të gjendet në liqenin e Dibrës, Kozjakut, Globoçincës, Ohrit, Prespës dhe liqenit të Dojranit, gjithashtu edhe në Vardar, në rrjedhën e tij dreht Velesit.

Në liqenin e Mavrovës mund të haset edhe krap me peshë prej 17 kilogramë, ndërsa në liqenin e Dibrës deri në 50 kilogramë. Ejani të peshkoni peshq në Maqedoni dhe zbuloni se ku fshihet pasuria e vërtetë: ndjejeni qetësinë e lindjes magjike të diellit pranë ujërave dhe lejoini t’ju lumturojnë me bukurinë e botës të tyre të qetë.

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.