Ski në Dëborë

 

Ski në Dëborë

 

Skijimi në Maqedoni është sport popullor që është i preferuar nga njerëzit lokal si dhe turistë të huaj. Maqedonia ofron kushtet të mira klimatike për sportin. Skijimet alpine dhe nordike janë ngjarje të mëdha që mbahen për të nxitur bukurinë e maleve të Maqedonisë. Ka dy ngjarje tradicionale që organizohen nga punëtorët e skive maqedonase: Turneu memorial i Mavrovs dhe Turneu ndërkombëtar i Skijimit Alpin i njohur edhe si Kupa e Malit Sharr që janë dy ngjarje sportive të njohura në Maqedoni të cilat janë të organizuara nga komuniteti Bistra dhe Popova Shapka. Sportelet e konvikteve të Skijimit në dëborë janë shumë të popullarizuara në Maqedoni. Ju mund të bëni ski në disa vende si: Mavrovo, Mali Sharr, Kozhuf, Pelister dhe Krushevë.
 
Qendrat popullore të skijimit në Maqedoni: Mavrovë, Kodrën e Diellit, Krushevë dhe Pelister

 

 

 

 

Ski qendrat më të mira në Maqedoni

Promote your Service

Accomodation

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.